private sunbathing wall project

seventrust

Camp Creek Landscape | Nesbit, MS ProjectLocated in a private rural area of Nesbit, Ms, this project is a perfect example of implementing a Master Plan over a ... a front landscape makeover including a water feature, landscaping, stone planter walls to accommodate grade change, ... The pool deck is multi level with a private tanning ledge tucked into the hillside.www.campcreeklandscape.com/project-03...

Metamorphous A Corten Seawall Sculpture & Foreshore ...The project provides a unique solution for bank retention as a sculptural form while extending its scope to enhance the ... Vancouver, BC, Canada | Paul Sangha Landscape Architecture | Client: private .... the corten wall has fostered a huge amount of public engagement on the beach, attracting kayakers, sunbathers, ...https://www.asla.org/2015awards/95231...

Private Residence - Soldier Beam and Lagging Wall - Bleck ...private Residence Soldier Beam and Lagging wall ... project Overview. Bleck Engineering was approached by a homeowner who had a failing concrete and timber retaining wall that went right up to the detached garage and was 8 feet ...https://bleckeng.com/projects/private...

BROOKLYN PRIVATE RESIDENCE | GSky Living Green WallsGSky's first private residence VERSA wall in Brooklyn was installed to act as a beautiful centrepiece of the home. It extends through the second story of the home, ... gsky-green-wall-brooklyn-residence-brooklyn-new-york_1920x850_1_low ... project Details. CLIENT. private HOME OWNER ... Delray Beach, FL 33483 ...https://gsky.com/portfolio_page/brook...

Private Courtyard, Notting Hill | Biotectureproject Details. private Client, London. Biotecture's living wall in this courtyard garden in Notting Hill, adds lush texture and biodiversity to a small urban garden. In high-end residential properties, living walls are a popular choice, as they make ...www.biotecture.uk.com/portfolio/priva...

Previous: add a built in bench to an existing deck
Next: cost of deck stairs

private sunbathing wall project